Kurssit

PamCakes järjestää muffinssien koristelukursseja sekä eri teemaisia kakunkoristelukursseja säännöllisesti tiloissaan Kirkkonummen Evitskogissa. Suosittuja kursseja ovat muun muassa vuodenaikaan sopivat sadonkorjuu-, joulu- ja pääsiäiskoristeiden loihtimiseen opastavat kurssit. Aina kun kursseja on tarjolla löydät ne PamCakesin verkkokaupasta osoitteessa pamcakes.mycashflow.fi.

Jos kursseja ei ole juuri nyt verkkokaupassa myynnissä niin huomaa että kursseja järjestetään myös tilauksesta sekä asiakkaan omissa tiloissa että PamCakesin toimipisteessä asiakkaan toiveiden mukaisella teemalla. Voit tilata PamCakesiltä myös yksityisopastusta joko omissa tiloissasi tai PamCakesin toimipisteessä. Kyselyt sähköpostitse pamkakor@gmail.com.

Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut räätälöidystä kurssista tai yksityistunneista!

Ryhmäkursseille voi osallistua PamCakesin tiloissa kerralla 1-4 hlöä. Asiakkaan omissa tiloissa toimivin ryhmäkoko on yleensä 3-8 hlöä.

Osa PamCakesin kursseista on tarkoitettu sekä lapsille että aikuisille ja osa ainoastaan aikuisille. Kursseille ei tarvitse ottaa mukaan muuta kuin essu ja iloinen mieli. Raaka-aineet sekä tarvikkeiden käyttö sisältyy kurssien hintaan. Kursseilta saa mukaan kotiinvietäviksi maistuvia herkkuja!

Kurssitiedustelut: pamkakor (ät) gmail.com